Bubble Jelly: Ένα δροσερό concept … για πολύ υψηλές αποδόσεις!

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

 

Η νέα καταναλωτική μανία λέγεται  bubble tea. Ένα πρωτότυπο,  μοναδικό γευστικά ρόφημα, με βάση το τσάι. Σε αυτό προστίθεται σιρόπι καθώς και φρουτένιες πέρλες, που περιέχουν γευστικό χυμό, απελευθερώνοντας γεύσεις και αρώματα, που εκπλήσσουν ευχάριστα!

Το trendy τσάι πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά, μονοπωλώντας το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. Η ιδέα ξεκίνησε από την Ασία.  Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η απήχηση  του,  έτσι ώστε το πρωτότυπο τσάι να θεωρείται σήμερα για τους Ασιάτες ένα φαινόμενο αντίστοιχο με τα Starbucks των Δυτικών. Ακολούθησε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης σε Αμερική,  Αυστραλία και Ευρώπη, όπου το bubble tea απέσπασε σημαντικά μερίδια αγοράς και χιλιάδες ενθουσιασμένους πελάτες.


Η FrozenBAR παρουσιάζει το ολοκληρωμένο  concept, που φέρει το brand name Bubble Jelly.  Πρόκειται για  ένα προϊόν με πολλαπλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Πρωτότυπο, διαφοροποιημένο και υψηλής  προστιθέμενης αξίας ρόφημα, το bubble tea κυριολεκτικά αποθεώνει το τσάι. Με πολλαπλές γεύσεις και εκδοχές προσαρμόζεται στα γούστα του καταναλωτή, που επιλέγει βάση, σιρόπι και τις πέρλες της αρεσκείας του.  Διασφαλίζεται έτσι η υψηλή επαναληψιμότητα των πωλήσεων και η αφοσίωση των πελατών. Σε αυτό συντελούν βέβαια και οι προσιτές σε κάθε κατηγορία κοινού τιμές.

Ένα concept ευέλικτο, καθώς υπάρχει δυνατότητα για 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ανάλογα με την περιοχή δραστηριοποίησης, το μέγεθος του καταστήματος  και με το εάν το κατάστημα θα δουλεύει εποχιακά ή ολόκληρο τον χρόνο. Αντίστοιχα, υπάρχει ευελιξία προϊοντικού μείγματος, έτσι ώστε να μεγιστοποιούνται οι πωλήσεις σας. Στην πλήρως ενημερωμένη προϊοντική σειρά συμπεριλαμβάνονται  επίσης milk tea, χυμοί, γρανίτες, milk shakes, καφές, φρέσκο παγωτό, frozen yogurt, βάφλες και choco kebab. Προϊόντα δηλαδή πρωτότυπα και γευστικά, που προσελκύουν τους καταναλωτές να εισέλθουν στο κατάστημα σας, αυξάνοντας έτσι  σημαντικά τον αριθμό των αποδείξεων σας.


Η FrozenBAR σας προμηθεύει με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ιδιαίτερα χαμηλά κοστολόγια. Διασφαλίζεται έτσι, πολύ χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και γρήγορη απόσβεση.   Αναλαμβάνει επίσης εξολοκλήρου το service των μηχανημάτων σας. Τα προνόμια δεν σταματούν εκεί, καθώς η FrozenBAR σας προμηθεύει με όλες τις απαραίτητες πρώτες ύλες. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα για ιδιαίτερα υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους. Ένας ολοκληρωμένος μηχανισμός υποστήριξης,  που στόχο έχει την μέγιστη απόδοση του καταστήματος σας βρίσκεται στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή.  Η αποκλειστικότητα περιοχής προσδίδει ασφάλεια στην επένδυση σας, αποτελώντας μια καλή αρχή για μια μακροχρόνια συνεργασία.  Mε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, χωρίς καθόλου royalty fees, μπορείτε να σκεφτείτε κάτι ελκυστικότερο;;

Για ακόμη μια φορά η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων franchise,  η THE FRANCHISE CO., συντονίζει την ανάπτυξη του καινοτόμου concept, συνδιαμορφώνοντας την επιτυχία του.

Μία  «cool» επιχειρηματική πρόταση …. για «cool» επιχειρηματίες.  Μια πρόταση για επιχειρηματίες που θέλουν να διαμορφώνουν την αγορά και όχι να την ακολουθούν. Μια πρόταση για εσάς που αναζητάτε μια διαφοροποιημένη επένδυση, που  προσπερνά τον ανταγωνισμό και σας διασφαλίζει εντυπωσιακές αποδόσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή