Τα Bruno … δυναμικά και στην αγορά της Θεσσαλονίκης!!!

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014Η πόλη της Θεσσαλονίκης «καλωσόρισε» επιτέλους το καινούργιο κατάστημα της BRUNO, που υπόσχεται να μυήσει τους Θεσσαλονικείς  στη γεύση και τα αρώματα του καλού καφέ. Η αλυσίδα cafe που ξεκίνησε το 2008, έχει φτάσει σήμερα τα 15 καταστήματα ενώ φιλοδοξεί να αποκτήσει σημεία παρουσίας σε όλη την Ελλάδα.

Βασική διαφοροποίηση της αλυσίδας είναι ο φημισμένος καφές, ο οποίος παρασκευάζεται βάσει αποκλειστικής συνταγής και είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας.  Παράλληλα, η προϊοντική σειρά εμπλουτίζεται από νόστιμα snacks και μοναδικά γλυκά.

Το concept εναρμονίζεται πλήρως με την σαφή προτίμηση των καταναλωτών για επώνυμες και οργανωμένες αλυσίδες καταστημάτων, μεγιστοποιώντας τη δυνατότητα πωλήσεων και κερδοφορίας. Με ευρύ πελατολόγιο και πολλαπλές πηγές κερδοφορίας,  δίνει τη δυνατότητα για sit in, delivery αλλά και take away δελεάζοντας ακόμη περισσότερο κάθε φιλόδοξο επενδυτή. Τα προνόμια όμως των franchisees δεν σταματούν εδώ.  Τόσο η αποκλειστικότητα περιοχής κατά περίπτωση όσο και εξασφάλιση ειδικών εκπτώσεων για την προμήθεια πρώτων υλών αλλά και για τον εξοπλισμό του καταστήματος, καθιστούν το franchises της Bruno την πλέον ευέλικτη πρόταση. Η Bruno θωρακίζοντας περαιτέρω την προσπάθεια των franchisees της, τους παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση που διασφαλίζει την ορθή παρασκευή των ροφημάτων και την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων τους.

Μια ολοκληρωμένη  επιχειρηματική πρόταση σε μια δυναμική αγορά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή