Ξεκινήστε το δικό σας Battery Park αξιοποιώντας την πολυετή εμπερία της Γ. Δ. Ρουσσάκης!

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Το battery park διαθέτει την πληρέστερη και μεγαλύτερη γκάμα μπαταριών στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια συστηματική πορεία δυναμικής ανάπτυξης με απώτερο σκοπό να τοποθετηθεί στην αγορά ως η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων μπαταριών στην Ελλάδα. Το battery park προσφέρει ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με την υποστήριξη, αξιοπιστία και τα πάνω από 38 χρόνια εμπειρίας της Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Το battery park αντιπροσωπεύει και διανέμει πανελλαδικά μια μεγάλη γκάμα από επώνυμες μπαταρίες κορυφαίων κατασκευαστών όπως: Yuasa, ACDelco, GS, Suntech, Exide, Odyssey, Optima, Trojan, ώστε να καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών όπως: οχήματα, σκάφη, φωτοβολταϊκές εφαρμογές, συστήματα ασφαλείας, ups και τηλεφωνικά κέντρα. Εκτός όμως από όλα τα κορυφαία και αναγνωρισμένα brands, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει είναι αυτό που επιτυγχάνει επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του battery park συνεχώς εξελίσσονται, θα εμφανίζονται διαρκώς νέες ευκαιρίες για την εξέλιξη και ανάπτυξη της επιχείρησης του κάθε franchisee. To battery park υποστηρίζει τον συνεργάτη του παρέχοντας υψηλή τεχνογνωσία, ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μάρκετινγκ και τεχνική υποστήριξη. Μια χαμηλού ύψους επένδυση για επιχειρηματίες που αναζητούν ένα τελείως διαφοροποιημένο concept σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη και γεμάτη ευκαιρίες αγορά. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή