Άρθρα rss feed

Η THE FRANCHISE CO. διαχέει την πολύχρονη τεχνογνωσία στην ανάπτυξη δικτύων λιανικής με τη μέθοδο της δικαιόχρησης, έχοντας αναπτύξει δίκτυα λιανικής για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε πληθώρα κλάδων της αγοράς μέσα από την πλούσια αρθρογραφία της. Τα άρθρα αφορούν τόσο στελέχη και επενδυτές που τώρα εισέρχονται στον κόσμο της δικαιόχρησης και επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για αυτή τη μέθοδο ανάπτυξης αλλά και όσους δραστηριοποιούνται χρόνια στο χώρο και επιθυμούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον κλάδο και την αγορά.

Τα άρθρα που παρατίθενται δημοσιεύτηκαν σε κορυφαία κλαδικά και επιστημονικά περιοδικά και αφορούν την ανάπτυξη και την επιτυχία ενός δικτύου καθώς και τη διατήρηση της, την επιλογή του καταλληλότερου concept ανάλογα με το προφίλ ενός υποψήφιου επενδυτή καθώς και άλλες πολύτιμες συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για τη μεθοδική και σταθερή ανάπτυξη ενός δικτύου αλλά και των προσωπικών δεξιοτήτων τόσο ενός δικαιοπάροχου (franchisor) όσο και ενός δικαιοδόχου (franchisee). 

Διαβάζοντας τα άρθρα αυτής της ενότητας, καθώς και τα άρθρα από το www.franchiseblog.gr, ο αναγνώστης αποκομίζει πρακτικές γνώσεις και τεχνογνωσία πάνω σε όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς αλλά και των αγορών του εξωτερικού πάνω σε καίρια ζητήματα και παράγοντες επιτυχίας όπως την ανάπτυξη πελατολογίου, την εκπαίδευση του προσωπικού, μεθόδους προσέλκυσης υποψήφιων επενδυτών, τη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης και πολλά άλλα ζητήματα εξίσου σημαντικά για την ανάπτυξη, την κερδοφορία και τη διάρκεια στο χρόνο ενός δικτύου και των καταστημάτων του.

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή