ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΟ Art 4 Fun

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσει  και φέτος το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ Art 4 Fun CAMP. Από τις 09.00 έως τις 16.00΄ οι μικροί φίλοι του Art 4 Fun θα μπορούν να περνούν αξέχαστες χριστουγεννιάτικες ώρες δημιουργίας, χαράς, παιχνιδιού σε έναν παραμυθένιο χώρο, γεμάτο από γεύσεις και μυρωδιές, κάλαντα και παραμύθια. Μια μεγάλη, ζεστή, χριστουγεννιάτικη αγκαλιά περιμένει τα παιδιά σε μια παραμυθένια εορταστική ατμόσφαιρα.

Και η γιορτή δεν σταματάει εδώ! Τη Δευτέρα, στις 13 του Δεκέμβρη, την ίδια ώρα 19.00΄- 21.00΄ το Art 4 Fun  ταξιδέυει μαζί με τα παιδιά στο μαγευτικό κόσμο των χριστουγεννιάτικων ιστοριών.

Επίσης, στις 27 του Δεκέμβρη, στις19.00΄- 21.00΄ ο Άγιος Βασίλης, φορτωμένος με δώρα θα επισκεφθεί το Art 4 Fun. Το Art 4 Fun τον υποδέχεται με χορεύοντας σε μοναδικούς ρυθμούς, με τραγούδι,  θα ζωγραφίσουν γι’ αυτόν και θα περιμένουν τα δικά του δώρα. Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να αναρωτηθούν οι μικροί φίλοι που θα βρεθούν στο Art 4 Fun  αν ήταν καλά παιδιά την χρονιά που πέρασε…

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2106835494 ή στο e-mail: info@art4fun.gr

 

 

ΤΟ Art 4 Fun  ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 

Το Art 4 Fun  «φόρεσε τα χριστουγεννιάτικά του» τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, το απογευματάκι στις 19.00΄- 21.00΄ όπου οι μικροί του φίλοι έφτιαξαν τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Art 4 Fun , το στόλισαν, έπαιξαν θεατρικά παιχνίδια, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης υποδέχτηκε την κατεξοχήν γιορτή των παιδιών, τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, σε έναν ξεχωριστό, παραμυθένιο χώρο, γεμάτο από χριστουγεννιάτικες γεύσεις και μυρωδιές, πλημμυρισμένο από γιορτινούς ήχους, κάλαντα και παραμύθια.  Στο χριστουγεννιάτικο Art 4 Fun  τα παιδιά πέρασαν αξέχαστες χριστουγεννιάτικες ώρες δημιουργίας, χαράς, παιχνιδιού σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, γεμάτη από γεύσεις και μυρωδιές, κάλαντα και παραμύθια σε έναν ονειρικό χώρο. Και οι μεγάλοι πέρασαν αξέχαστες στιγμές απολαμβάνοντας ένα ζεστό ρόφημα, ένα ποτό, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, κάτω από τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, σε μια  μαγευτική Art 4 Fun  ατμόσφαιρα.


To Art 4 Fun  σε συνεργασία με την Alpha Bank προσφέρει στο Συλλογο  του Προσωπικου της, μοναδικές προσφορές για τα μέλη τους.

ΓΙα περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ακόλουθο link:

http://www.sab.gr/pegasus/pgallery01/list00.php?pcode=PGALLERY


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή