Αγαπητός: Γλυκές αλχημείες σε Κύπρο και Καλαμαριά.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012


Μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση που εξελίσσεται συνεχώς!

Τα  καφέ – ζαχαροπλαστεία Αγαπητός αποτελούν μια ευχάριστη στάση, που  διεγείρει τις αισθήσεις, παντρεύοντας  τις σύγχρονες γεύσεις  με τις παραδοσιακές συνταγές του παππού Αγαπητού.

Στα δίκτυα καταστημάτων Αγαπητός, παρασκευάζουν λαχταριστές λιχουδιές που θυμίζουν παραδοσιακά γλυκίσματα με αγνά προϊόντα, έχοντας πάντα τη σύγχρονη καλαισθησία και ποιότητα που αρμόζει στον καθένα μας.

Τώρα και στην Κύπρο!

Η εταιρεία εγκαινίασε το δεύτερο της καταστήματα στην Κύπρο, δίνοντας την ευκαιρία στη Λευκωσία και στη Λεμεσό  να απολαύσουν  τα ξακουστά  γλυκά της Θεσσαλονίκης.


Αγαπητός στην Νέα Κρήνη!

Ένα ακόμη νέο κατάστημα άνοιξε λίγο πριν τα Χριστούγεννα,  η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων ΑΓΑΠΗΤΟΣ στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς. Το κατάστημα αυτό αποτελεί ένα μοντέρνο καφέ – ζαχαροπλαστείο με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για εκδηλώσεις, παιδικά πάρτυ, επαγγελματικά meetings και δεξιώσεις ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.


Τα καφέ- ζαχαροπλαστεία Αγαπητός αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, πως η αυθεντική παραδοσιακή συνταγή αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον επιχειρηματία.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή