Το Cyclist.gr στο Bike Festival!

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Το Cyclist.gr στο Bike Festival!

Το Cyclist.gr συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρόν στην ποδηλατική κοινότητα συμμετέχοντας στο Bike Festival, τη μεγαλύτερη  γιορτή ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας με όλες τις  τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ποδηλασίας.

Από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά το Bike Festival, μια γιορτή ποδηλάτου στην καρδιά της Αθήνας με όλα τα σύγχρονα μοντέλα ποδηλάτων αλλά και πλούσιες εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι φίλοι του ποδηλάτου μπορούν να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, να έρθουν σε στενότερη επαφή με την ποδηλατική κοινότητα αλλά και να ενημερωθούν ως υποψήφιοι επενδυτές για την επιχειρηματική πρόταση του Cyclist.gr.
Το Bike Festival οργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week) της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδήλατου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη. Επιπλέον, φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τις Ευρωπαϊκές πόλεις να προωθήσουν αυτούς τους τρόπους μετακίνησης και να επενδύσουν στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών.
Το Cyclist.gr αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων της με τη μέθοδο του franchise σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO.,  σε όλη την Ελλάδα και αναζητά συνεργάτες με την ίδια δέσμευση στην ποιότητα και την ίδια αγάπη για το ποδήλατο.
Το Cyclist.gr παρέχει στους συνεργάτες της μια από τις ελκυστικότερες επενδυτικές προτάσεις του κλάδου με ολοκληρωμένη υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το άνοιγμα του καταστήματος του συνεργάτη, υψηλά περιθώρια μικτού κέρδους, πλήρη εκπαίδευση τόσο σε τεχνικά ζητήματα όσο και στην εμπορική διαχείριση του καταστήματος, αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίου φήμης σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επιπλέον, παρέχεται γεωγραφική αποκλειστικότητα περιοχής και ένα ολοκληρωμένο πλάνο προώθησης του concept.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή